Hoe zeg ik mijn hosting pakket en domeinnaam op?

Geüpdatet 3 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhosting.com . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Hoe zeg ik mijn hostingpakket op?

Klik in het linkermenu op " Webhosting " en klik achter het hostingpakket op Beheren. Vervolgens kom je in het beheer scherm van je hostingpakket, in het eerste blokje zie je de abonnementsgegevens. Ook heb je hier de optie om het hostingpakket op te zeggen.

Wanneer je hier op hebt geklikt krijg je een schermpje te zien om de opzegging te bevestigen, hier moet je de reden bij vermelden. Als je op Opzeggen klikt zal het proces automatisch ingezet worden en zal per einde looptijd het hostingpakket verwijderd worden.

Hoe zeg ik mijn domeinnaam op?

Klik in het linkermenu op " Domeinen " klik achter het domein wat je wilt gaan opzeggen op " Beheren " Vervolgens kom je in het beheerscherm van je domeinnaam, zoals bij het hostingpakket zie je het eerste blokje de abonnementsgegevens.

Wanneer je op opzeggen klikt krijg je een schermpje te zien om de opzegging te bevestigen, hier moet je de reden vermelden. Als je op Opzeggen klikt zal het proces automatisch ingezet worden en zal per einde looptijd de domeinnaam opgezegd worden.

Je hebt nu succesvol je hostingpakket/domeinnaam opgezegd. Mochten er nog vragen zijn kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praat ballonnetje klikken om een chat met ons te starten.