Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten van het dashboard?

Geüpdatet 6 months ago door Ruben Hiemstra

Ben je je wachtwoord vergeten van het Dashboard? Dit kan natuurlijk gebeuren. Je kan deze simpel resetten door naar het dashboard te gaan. Vervolgens klik je op het inlogscherm op "Wachtwoord Vergeten"

Vervolgens vul je je email adres in en zet je een vinkje voor de reCaptcha en klik je op " Reset-link opvragen "

Nu krijg je een mailtje met het wachtwoord. Nu kan je weer inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord die je via de mail hebt gekregen.

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten.