Hoe link ik mijn domein door?

Geüpdatet 10 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhosting.com . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op "Webhosting" en selecteer het hosting pakket die je wilt beheren. Klik vervolgens op het knopje " Doorlink instellen ", onder het kopje " Veel voorkomende acties ".

Je komt nu in een scherm waar je alle doorlinken kan beheren. Met een doorverwijzingen kan je je domein en/of submap hiervan doorverwijzen naar een andere domein en/of submap.

Om een doorlink in te stellen volg je de volgende stappen :

1. Onder https?://(www.)? Kan je het domein selecteren wat doorgelinkt moet worden.
  2. Het [ / ] vakje kan resterende stukje van de URL plaatsen. Als je bijvoorbeeld http://example.com/wp-admin wil laten doorlinken naar een andere URL, vul je hier het stukje " wp-admin '' in.
  3. Vul bij '' Redirects to " de bestemming in, dit de URL waar het domein naar doorgelinkt zal worden.
  4. www. redirection: Hier kan je kiezen als jet het domein wilt laten doorlinken met www. of zonder.
  5. Wanneer je de bovenstaande stappen hebt ingevuld kan je op " Add " klikken, de redirect zal dan worden aangemaakt.

Uitleg tabel:

Bron adres: Het domein dat doorverwezen wordt.
Verwijst door naar: Waar het domein naar doorverwezen wordt.
Acties: Verwijderen, hiermee verwijder de je doorwijzing.