Wat is de opzegtermijn?

Geüpdatet 5 months ago door Ruben Hiemstra

De opzegtermijn is 1 maand. Uiterlijk 1 maand voor de verlengdatum moet de opzegging bij ons binnen zijn.

Helaas mogen we vanwege nieuwe regelgeving en om veiligheidsredenen geen opzeggingen meer via email, telefoon of chat accepteren. Je kunt je opzegging aan ons doorgeven door in te loggen op https://dashboard.xxlwebhosting.com

Heb je nog geen wachtwoord? Dan is er een "wachtwoord vergeten" optie aanwezig waarmee je een reset-link kunt opvragen, waarmee je zelf een nieuw wachtwoord kunt kiezen en instellen.

• Om een domeinnaam op te zeggen, klik je op Domeinen in het linkermenu - en dan op Beheren achter het domein.
  • Om een hostingpakket op te zeggen, klik je op Webhosting in het linkermenu - en dan op Beheren achter het hostingpakket.
  • Om een Weebly website op te zeggen, klik je op Websites in het linkermenu - en dan op Beheren achter het website-pakket.
  • Om Open-Xchange op te zeggen, klik je op Open-Xchange in het linkermenu - en dan op Beheren achter het Open-Xchange pakket.

Opzeggen kan in principe nog tot een dag voor de verlengdatum. Helaas kunnen opzeggingen niet met terugwerkende kracht ingaan.

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen.