Hoe wijzig ik mijn betaalgegevens?

Geüpdatet 7 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhosting.com . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik daarna in het linker menu op het pijltje naast je naam en klik vervolgens op "Betaalgegevens".

Hier kan je zien welke betaalgegevens er bekend bij ons zijn. Je kan deze wijzigen door de knop "Betaalgegevens wijzigen" in te klikken.

Hier kan je dan je bankgegevens invullen. Mocht je bank er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via: support@xxlwebhosting.nl