Hoe zet ik een backup van een dns zone terug?

Geüpdatet 2 weeks ago door Ruben Hiemstra

Een backup van een dns zone terugzetten vanuit de automatische backup kan je makkelijk zelf doen via de volgende stappen

Log in op het cPanel: Hoe log ik in op cPanel?

Bakup terugzetten

In het cPanel ga je naar het kopje Jetbackup, daaronder heb je diverse opties. Kies voor Dns Zone Backups.

Je krijgt eerst onderstaand scherm. Je kan hier een datum kiezen waarvan je de backup wil terugzetten.

Kies voor restore achter de datum waarvan de je backup wil terugzetten.

Vink onderstaande vraag met "Are you sure" aan en klik op add to restore que

Ga naar het icoon queue in cPanel om de voortgang te volgen.