Hoe activeer ik mijn SSL certificaat voor wordpress?

Geüpdatet 7 months ago door Ruben Hiemstra

Nadat je je SSL certificaat hebt aangevraagd bij XXL webhosting kun je je SSL certificaat activeren voor je Wordpress website.

1. Log in op het dashboard van je Wordpress website.

2. Ga links naar plugins -> nieuwe plugin.

3. Zoek rechts bovenin op "Really Simple SSL"

4. Klik dan op "Nu installeren"

5. Zodra hij is geïnstalleerd klik je op "Activeren"

6. Na dat je de plugin hebt geactiveerd verschijnt er bovenin een balk dat je SSL is gevonden. Klik op de knop "Ok, SSL Activeren!"

7. Nu wordt je uitgelogd, dit omdat je nu inlogt via https://

8. Nu is je SSL certificaat geïnstalleerd, nu verwijzen alle links op je website naar https://