Hoe wijzig ik de houdergegevens van een domein?

Geüpdatet 6 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op " Domeinen " en kies voor het knopje " beheren " .

Scroll naar beneden tot je het kopje Houdergegevens ziet. Hier zie je de houdergegevens. Elk domein heeft houder gegevens, dit is eigenlijk de naam waarop het domein staat. Dit kan particulier of zakelijk zijn.

Houder gegevens wijzigen?

Dit is geen enkel probleem. Dit kun je doen door een mail te sturen naar support@xxlwebhosting.nl. Denk erom dat dit voor bepaalde extensies geld kost. Hier wordt je over geïnformeerd.