Hoe wijzig mijn MX-records?

Geüpdatet 8 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op "Webhosting" en klik vervolgens op het knopje "Beheren". Onder het kopje "Veel voorkomende acties'' zie je "Inloggen op cpanel'' staan, klik hier op.

Nu je in het cPanel bent , zoek op " MX " en klik vervolgens op " Zone Editor ".

Hier vind je een overzicht van alle domeinnamen in het pakket, klik hier vervolgens op " Manage " . Nu krijg je een overzicht te zien van de Zone Records van het geselecteerde domein.

Klik op " MX " , hier vind je de MX-records van het domein.

Door vervolgens op " Edit "  te klikken, kan je de MX-records wijzigen. Vergeet hierbij niet op " Save Record " te klikken.

Als je het MX-record succesvol hebt aangepast, zal er rechtsboven een groene '' pop-up '' verschijnen.

Je hebt nu succesvol het MX-record aangepast, mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten.