Hoe verwijder ik een gekoppeld domein van mijn hostingpakket?

Geüpdatet 6 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op " Webhosting " en kies voor het knopje " beheren " achter het pakket waarvan je het gekoppelde domein wilt verwijderen.

Scroll naar beneden totdat je het kopje Gekoppelde domeinen tegenkomt. Hier kan je zien wat voor soort koppeling het domein heeft dat je wilt gaan verwijderen.

Kies voor een van de opties, je zal dan worden doorgelinkt naar het control panel ( cPanel ) van het hostingpakket. Hier kan je het domein terugvinden dat gekoppeld is en verwijderen door op  " Remove "  te klikken.  Mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten.