Wat zijn de mailinstellingen die ik moet gebruiken?

Geüpdatet 7 months ago door Ruben Hiemstra

Omdat elk soort apparaat of e-mail programma op een ander manier ingesteld moet worden geven we hieronder de gegevens die elk programma nodig heeft, we gaan niet in op het instellen van specifieke programma's of apparaten.

Om te weten te komen wat voor mail instellingen je moet gaan gebruiken bij het instellen van je e-mail adres, kan je naar Logingegevens opvragen gaan. Vul hier je domeinnaam in en klik op opvragen, je krijgt nu een overzicht te zien van de correcte mail instellingen die je kunt gaan gebruiken.

De algemene instellingen zien er als volgt uit:

Ik neem nu als voorbeeld ams0XX.yourwebhoster.com.

Voor IMAP:

Server inkomende mail: ams0XX.yourwebhoster.com
Poort inkomende mail: 993
SSL: Ja

Server uitgaande mail: ams0XX.yourwebhoster.com
Poort uitgaande mail: 465
SSL: Ja

Voor POP3:

Server inkomende mail: ams0XX.yourwebhoster.com
Poort inkomende mail: 995
SSL: Ja

Server uitgaande mail: ams0XX.yourwebhoster.com
Poort uitgaande mail: 465
SSL: Ja

Mocht je nog vragen hebben kun je altijd terecht bij onze support. Door op het praat ballonnetje te klikken kan je een chat met ons starten.