Hoe stel ik OX basic in op android?

Geüpdatet 9 months ago door Ruben Hiemstra

In deze tutorial ga ik jullie uitleggen hoe je een open exchange basic account instelt op je android device.

1. Ga naar instellingen op je device.
2. Ga vervolgens naar Accounts.
3. En klik daarna op Account Toevoegen.
4. Kies hier voor Persoonlijk (IMAP).
5. Vul hier je e-mailadres in en klik daarna op volgende.
6. Kies daarna voor Persoonlijk (IMAP).
7. Vul daarna je wachtwoord in en klik op volgende.
8. Vul bij server in: imap.xxlwebhosting.com.
9. Kies bij Beveiligingstype voor: SSL/TLS (alle certificaten accepteren).
10. Kies dan voor volgende.
11. Vul dan bij SMTP server in: smtp.xxlwebhosting.com.
12. Kies ook hier bij Beveiligingstype voor: SSL/TLS (alle certificaten accepteren).
13. Klik daarna op Volgende.
14. Daarna kan je instellen waarop de synchronisatiefrequentie moet staan. Standaard staat deze op 15 min. Klik daarna op volgende.
15. Nu is je account toegevoegd. Vul bij Uw naam wel uw naam in. Deze naam ziet degene die de mail ontvangt. Klik daarna op volgende.

Nu is het account helemaal toegevoegd.