Hoe zet ik een backup terug?

Geüpdatet 2 weeks ago door Ruben Hiemstra

Je kan bij ons tot 10 dagen terug een backup terugzetten. Zie onderstaande links voor instructie per soort backup.

Full account backups zijn alleen beschikbaar om te downloaden. Deze backup bevat alles van je hostingpakket, e-mail, forwarders, dns en database. - Hoe download ik een backup van mijn hele hostingpakket?

File Backups - Hoe zet ik een backup van bestanden terug?

Database Backups - Hoe zet ik een backup van de database terug?

E-mail backups - Hoe zet ik een backup van e-mail terug?

Cron Job Backups - Hoe zet ik een backup van een cron job terug?

Dns Zone Backups - Hoe zet ik een backup van een dns zone terug?

Queue - Hier kan je de voortgang van de restore vinden, als je kiest voor download zie je hier wanneer je download klaarstaat.

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten.