Hoe zet ik een backup terug?

Geüpdatet 7 months ago door Ruben Hiemstra

Als je een backup wilt terugzetten, zal je direct moeten inloggen op het cPanel. Dat doe je door naar jedomein.nl/cpanel of cpanel.jedomein.nl te gaan. Log hier vervolgens in met de inloggegevens van je hostingpakket, deze kan je vinden in het dashboard onder Webhosting > Beheren > logingegevens .

Wanneer je ingelogd bent in het cPanel, klik je vervolgens op R1Soft restore backups. Zelf maken wij tot 10 dagen terug backups, deze kan je in hier zelf terugzetten.

Selecteer een dag en klik vervolgens op " Browse " . Dubbelklik op het home en vink het mapje aan waarvan je de backup wilt gaan terugzettenWanneer je dit gedaan hebt klik je op " Restore Selected " . Je krijgt een pop-up ter bevestiging, als je op Restore klikt zal de backup worden teruggezet.

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten.