Hoe stel ik mijn Mac mail in?

Geüpdatet 5 months ago door Ruben Hiemstra

Mail instellen op het standaard Mac mail programma is niet heel lastig, maar vereist wel een aantal handelingen. Hieronder leg ik uit hoe je dit het makkelijkste kan doen.

In Mail kan je in de linkerbovenhoek het onderstaande menu open klappen en dan naar Preferences gaan.

In het venster wat nu opent kan je naar het tabblad Accounts navigeren.

In het tabblad Accounts klik je onderin in de linkerhoek op het plusje en daarna selecteer je in het venster dat opent de optie Other Mail Account.

In het volgende menu geef je de juiste gegevens op voor het mailaccount. Dat houdt dus in Naam, Email Adres en Wachtwoord.

En als laatste vul je de juiste gegevens in zoals het Account Type en de inkomende en uitgaande mailserver. De gegevens die je hier kan gebruiken kan je hier vinden.

Hierna klik je op Sign In en het account zal worden toegevoegd.

Je hebt nu succesvol de mail ingesteld op de MAC, mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praat ballonnetje te klikken kan je een chat met ons starten.