Hoe log in op mijn webmail?

Geüpdatet 5 months ago door Ruben Hiemstra

cPanel mail

Je kan gemakkelijk inloggen op je webmail door te gaan naar: Jouwdomein.nl/webmail of webmail.jouwdomein.nl. Vervang "Jouwdomein" door de je eigen domeinnaam. Dan krijg je het volgende:

Vul dan je mailadres en je wachtwoord in, je zal dan ingelogd worden op je webmail.

Mocht je het wachtwoord niet meer weten kan je deze gemakkelijk aanpassen in het cPanel. Door naar Email Accounts te gaan kan je het wachtwoord aanpassen.

Mochten er nog vragen zijn kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praat ballonnetje te klikken kan je een chat met ons starten.