Wat zijn de prijzen voor een domeinregistratie?

Geüpdatet 11 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op " Domeinen " , hier vindt je een overzicht van jouw domeinen . Vervolgens klik je op het knopje       " Domein bestellen "

Hier kan je het domeinnaam invullen waarvan je graag de prijs wilt weten, vervolgens klik je op " Checken " . Je krijgt nu een overzicht van de kosten per extensie en de status van het domeinnaam. Ook krijg je de optie het domeinnaam te registreren, mits deze nog vrij is.

Mocht je een complete overzicht willen van alle beschikbare extensies? Klik dan op de volgende link : https://www.xxlwebhosting.nl/d... . Als je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten.