Hoe stel ik OX premium in op de windows 10 mail app?

Geüpdatet 7 months ago door Ruben Hiemstra

Om je agenda, contacten en taken te synchroniseren met de server kun je ook gebruik maken van de windows 10 mail app. Een windows mail client wordt in de 2e helft van 2016 verwacht.

1. De mail app in windows 10 is standaard aanwezig en vind je in het start menu.

2. Hieronder zie je het start scherm als je voor het eerst de mail app gebruikt. Klik hier op account toevoegen.

3. Daarna volgt onderstaand scherm. Kies voor geavanceerde configuratie.

4. Voer je e-mailadres in en voer deze nogmaals in bij gebruikersnaam. Domein kun je leeg laten. Bij server voer je ox.xxlwebhosting.com in.

5. Als alles goed is gegaan krijg je onderstaand scherm.