Hoe kan ik applicaties installeren op mijn domein?

Geüpdatet 10 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik vervolgens in het linkermenu op "Webhosting" en selecteer het hosting pakket die je wil beheren. Scroll naar beneden tot kopje "Applicaties". Hier zie je een overzicht van je geïnstalleerde applicaties via Installatron.

Met de knop "(Applicatie) Installeren" installeer je een nieuwe applicatie. Kies welke applicatie je wilt installeren. Je wordt dan doorgestuurd naar de installatron plugin van je cPanel.

In de tabel zie je volgende informatie:

Applicatie: Welke applicatie is geïnstalleerd.
Titel: De naam van de applicatie.
Versie: De versie van de applicatie.
Met de knop "Actie" achter de applicatie kun je nog een aantal dingen doen:

Beheren: Hiermee ga je naar installatron waar je een aantal wijzigingen kan doorvoeren.
Inloggen: Met deze knop log je in op het admin gedeelte van je applicatie.