Met welke gebruikersnaam kan ik inloggen?

Geüpdatet 1 month ago door Ruben Hiemstra

Er zijn diverse systemen waar je op kan inloggen. Het beste is om te beginnen bij het Dashboard, vanuit daar kun je namelijk ook inloggen op andere systemen.

Inloggen op het Dashboard kan met het e-mailadres waarop je onze facturen ontvangt, tenzij je een alternatief mailadres voor facturen hebt opgegeven. Weet je niet meer welk e-mailadres bij ons in de systemen staat? Neem dan contact met ons op.

Cpanel
Als je wil inloggen op cpanel kan dat vaak via jedomein/cpanel. Echter via het Dashboard kun je eenvoudig zonder extra login gegevens doorklikken naar je Cpanel. Ga in het dashboard naar webhosting en klik op inloggen achter het hostingpakket waarop je wil inloggen.

Webmail
Inloggen voor e-mail/webmail is altijd je volledige e-mailadres als gebruikersnaam.

Gegevens voor je mailproggramma
Log in op het dashboard. Ga naar webhosting en klik op beheren achter het betreffende hostingpakket. Onder het kopje logingegevens voor e-mail. Je wachtwoord

Inloggen op ftp
Met de login gegevens van cpanel kun je ook inloggen op ftp. Ben je de login gegevens vergeten kijk dan hieronder onder het kopje Login cpanel/ftp vergeten.

Login cpanel / ftp vergeten
Ga in het dashboard naar webhosting en klik achter het betreffende hostingpakket op beheren. Onder login gegevens hostingpakket  heb je een optie wachtwoord wijzigen.  De gebruikersnaam voor cpanel en ftp staat hier ook. De login gegevens voor cpanel en ftp zijn hetzelfde!

Ik kom er niet uit! Help!
Mocht je er niet uitkomen of nog vragen hebben kan je in het dashboard een chat starten door op het praat ballonnetje te klikken, rechts onderin. Of je kan een mailtje sturen naar support@xxlwebhosting.nl