Hoe log ik in op cPanel?

Geüpdatet 11 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op " Webhosting " en klik vervolgens achter het pakket dat je wilt gaan beheren, op " Beheren "

Hier krijg je een overzicht te zien van de gegevens van het pakket, hier zie je onder het kopje Veel voorkomende acties , het knopje " Inloggen op cpanel " staan. Als je hier op klikt zal je automatisch door gelinkt worden naar het cPanel.

Je bent nu ingelogd op het cPanel. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten.