Website maker

Geüpdatet 11 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

In het linker menu ga je naar Website Hier vind je een overzicht van je Weebly website builder sites of een groene knop website bestellen indien je nog geen weebly site hebt aangemaakt.

Bestaande site beheren

Heb je al een website gemaakt in onze Website maker? Volg dan onderstaande stappen.

1. Ga naar Website in het linker menu
  2. Klik in het overzicht van je websites op inloggen achter de site die je wil beheren.

Nieuwe site aanmaken

1. Klik op de groene knop website bestellen om een nieuwe website maker site te bestellen.
  2. Je krijgt vervolgens een keuzescherm waar je kan kiezen uit verschillende pakketten.
  3. Klik het pakket van je keuze aan.
  4. Vervolgens voer je de domeinnaam in waar je de site voor wil maken.
  5. Klik op de knop bestelling bevestigen
  6. Ga terug naar Website in het linker menu.
  7. Klik op beheren achter de site waar het om gaat
  8. Onder het kopje domein koppelen kun je de status zien, meestal is het alleen nodig om de dns te koppelen.
  9. Klik op dns instellen om je dns naar  Weebly te laten verwijzen.
  10. Je bent nu klaar om te beginnen met het bouwen via de Website maker, ga terug naar Website in het linker menu en klik op inloggen achter de site waar het om gaat.

Website publiceren

1. Ga naar Website in het linker menu.
  2. Klik in het overzicht van je websites op inloggen achter de site die je wil beheren
  3. Eenmaal in de Weebly interface heb je rechtsboven een knop publiceren.
  4. Klik op publiceren om je site live te zetten