Hoe zet ik een backup van de database terug?

Geüpdatet 2 weeks ago door Ruben Hiemstra

Een backup van de database terugzetten vanuit de automatische backup kan je makkelijk zelf doen via de volgende stappen

Log in op het cPanel: Hoe log ik in op cPanel?

Bakup terugzetten
In het cPanel ga je naar  het kopje Jetbackup, daaronder heb je diverse opties. Kies voor Database Backups.

Je krijgt eerst onderstaand scherm. Je kan hier een datum kiezen waarvan je de backup wil terugzetten.

Je kan hier kiezen voor restore of download. We gaan even uit van restore, het terugzetten. Klik op restore achter de datum waarvan je de database wil terugzetten.

Vink onderstaande vraag met "Are you sure" aan en klik op add to restore que

Ga naar het icoon queue in cPanel om de voortgang te volgen.

Je hebt nu een backup van een database teruggezet. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praat ballonnetje klikken kan je een chat met ons starten.