Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn mailbox? (cPanel)

Geüpdatet 7 months ago door Ruben Hiemstra

E-mail wachtwoord vergeten? Helaas is er dan geen andere optie dan het instellen van een nieuw wachtwoord. Aangezien een wachtwoord gecodeerd wordt opgeslagen is er geen mogelijkheid om je huidige wachtwoord op te vragen.

Er zijn twee mogelijkheden om je wachtwoord opnieuw in te stellen, via cpanel of via het dashboard. Als je geen login van cpanel hebt of cpanel niet kent dan kun je inloggen op ons dashboard. Het dashboard zit onder knop inloggen hier op onze website.

Je weet je wachtwoord niet meer om in te loggen op het dashboard? Onder het login formulier zit een knop wachtwoord vergeten. Standaard is je gebruikersnaam het e-mail adres waar wij je facturen heensturen.

1. Eenmaal ingelogd op het dashboard ga je naar webhosting, vervolgens klik je op beheren bij het hostingpakket.
  2. Klik op de groene knop mailboxen beheren.
  3. Je komt nu in cpanel waar je nieuw mailadres kan aanmaken of wat verder naar beneden op de pagina vind je een overzicht van je bestaande mailadressen.
  4. Je kan hier je wachtwoord aanpassen door op het icoon met het sleuteltje te drukken.