Hoe verhuis ik een domeinnaam naar XXL?

Geüpdatet 2 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhosting.com . Log in met de gegevens die je hebt aangemaakt.

Om een domeinnaam te verhuizen heb je de verhuiscode nodig. Ook wel de EPP code genoemd.

Om een domeinnaam te verhuizen klik je links op "Domeinen" en vervolgens klik je op de groene knop bovenin "Domein bestellen"

Vervolgens typ je de domeinnaam in die je wil verhuizen en klik op "Checken". Nu gaat hij kijken of de domeinnaam inderdaad bezet is en verhuisd moet worden of nog vrij te registreren is. Klik achter de domeinnaam die je wil verhuizen op "Verhuizen".

Vervolgens kom je in het bevestigings scherm. Klik hier op "Bestelling bevestigen". De verhuiscode vullen we later in. Nadat je dit hebt gedaan klik je links weer op "Domeinen" en klik je achter de domeinnaam die we net hebben ingevuld "Verhuizen" .

Klik vervolgen op de knop "Verhuiscode invoeren en verhuizing starten". Er verschijnt nu een pop-up waar je de verhuiscode kunt invullen. Klik daarna op "Verhuizen".

De domeinnaam zal nu verhuisd worden naar XXL. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.