Hoe download ik een backup van mijn hele hostingpakket?

Geüpdatet 2 weeks ago door Ruben Hiemstra

Een backup van je hostingpakket vanuit de automatische backup kan je makkelijk zelf doen via de volgende stappen

Log in op het cPanel: Hoe log ik in op cPanel?

Bakup downloaden

In het cPanel ga je naar het kopje Jetbackup, daaronder heb je diverse opties. Kies voor Full Account Backups.

Je krijgt eerst onderstaand scherm. Je kan hier een datum kiezen waarvan je de backup wil downloaden.

Kies voor generate download achter de datum waarvan de je backup wil downloaden.

Klik op add to download queue

Ga naar het icoon queue in cPanel om de voortgang te volgen.