Hoe pas ik de nameservers aan voor mijn domein?

Geüpdatet 5 months ago door Ruben Hiemstra

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhostin... . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op " Domeinen" en klik op vervolgens op '' Beheren "

Scrol naar beneden, onder het kopje Nameservers zie je het knopje " Nameservers Wijzigen staan. Als je hier op klikt krijg je een overzicht van de huidige nameservers. De standaard nameservers van XXL zijn:

ns1.yourwebhoster.com
ns2.yourwebhoster.com
ns3.yourwebhoster.nl
ns4.yourwebhoster.nl

Als je een hosting pakket bij ons hebt moet je deze nameservers gebruiken.

Klik vervolgens op " Wijzigen "  om de nameservers aan te passen. Als je het volgende venster krijgt te zien heb je succesvol  de nameservers van het domein aangepast.

Mocht je verder nog vragen hebben kun je altijd een chat starten.