Hoe stel ik DMARC in?

Geüpdatet 5 months ago door Ruben Hiemstra

DMARC is een extra beveiliging voor je e-mail. Op dit moment is dit artikel alleen bedoeld voor gebruikers die weten wat DMARC is. In dit artikel leggen we uit hoe je DMARC kan instellen via cPanel.

1. In cPanel ga je naar de "Zone Editor" en klik je op "Beheren" of "Manage" achter het domein waar je DMARC voor wil instellen.

2. Klik op het pijltje naar beneden naast "Add Record" of "Record Toevoegen" In de Dropdown heb je de keuze DMARC.

3. Klik op "Optional Parameters"   . Je hebt nu verschillende opties om je DMARC txt record samen te stellen.

4. Klik op "Record Toevoegen" of "Add Record" om je DMARC record definitief aan te maken in je DNS zone.