Inloggen op phpmyadmin hoe doe ik dat?

Geüpdatet 7 months ago door Ruben Hiemstra

Om in te loggen op phpmyadmin zal je eerst moeten inloggen op het cPanel, dat kan je op 2 manieren doen :

Via het Dashboard

Mocht je nog niet ingelogd zijn op ons dashboard, ga dan naar https://dashboard.xxlwebhosting.com . Log in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Klik in het linkermenu op "Webhosting" en klik vervolgens op " inloggen "om direct in te loggen op het cPanel.

Via Cpanel

Als je weet hoe je rechtstreeks in cPanel kan inloggen of gewend bent om direct in cPanel in te loggen .( Om direct in te loggen op het cPanel kan je naar jedomeinnaam.nl/cpanel of cpanel.jedomeinnaam.nl gaan )

Wanneer je bent ingelogd op het cPanel, vindt je onder het kopje '' Databases " , phpMyAdminWanneer je hier op klikt kom je vervolgens in het hoofdscherm van phpMyAdmin. Hier kan je alle databases beheren die onder jouw account vallen. Let echter wel op: Databases verwijderen op toevoegen moet altijd via cPanel gebeuren en niet via phpMyAdmin.